fbpx

Gypë kopshti 50 m 3/4 Professional

39.00

Ka sasi

Gypë kopshti PROFESIONALE 50 m, 3/4″ VERTO . Mbrojtja kundër efekteve të dëmshme të rrezatimit diellor dhe një sistemi që parandalon ndërtimin e algave do të lejojë funksionim efikas dhe pa probleme për një kohë të gjatë.

Krahaso
Kodi: 15G825 Kategoritë: ,

39.00

Përshkrimi

Gypë kopshti PROFESIONALE 50 m, 3/4″ VERTO . Mbrojtja kundër efekteve të dëmshme të rrezatimit diellor dhe një sistemi që parandalon ndërtimin e algave do të lejojë funksionim efikas dhe pa probleme për një kohë të gjatë. Gypi lejon rrjedhën e ujit nën presion në 25 bar Zorra ruan të gjithë parametrat e performancës në intervalin e temperaturës nga -10 në + 45 ° C.

Menu kryesore