Gyp rregullator i gazit për skarë – BORMANN

11.99

Ka sasi

Me gome ±60cm
E nevojshme për të gjitha Grilat e Gazit dhe të gjitha elektroshtëpiaket BORMANN

Kodi: BBQ1008 Kategoritë: ,

11.99

Përshkrimi

Me gome ±60cm
E nevojshme për të gjitha Grilat e Gazit dhe të gjitha elektroshtëpiaket BORMANN

MENU