Gyp me kamerë për gypa kanalizimi – BORMANN

19.9925.00 (-20%)

Ka sasi

Modeli: Endoskopi 2 në 1 USB An99
Këndi i shikimit 67 °
Temperaturat e funksionimit 0 – 80 ° C
Furnizimi me energji DC me USB 5V

Kodi: BEC1000 Kategoritë: ,

19.9925.00 (-20%)

Përshkrimi

Modeli: Endoskopi 2 në 1 USB An99
Këndi i shikimit 67 °
Temperaturat e funksionimit 0 – 80 ° C
Furnizimi me energji DC me USB 5V
Mbështetet nga të gjithë kompjuterët Windows
Formati i imazhit: JPEG
Formati i videos: AVI
Kamera me definicion të lartë Coms
Diametri i kamerës: 7 mm, gjatësia e kabllit 10 m
Përmban 6 drita LED të rregullueshme (mund të ndizen/fiken)
Thellësia fokale efektive: 3-10 cm
Niveli i papërshkueshëm nga uji: IP67 me certifikim CE FCC ROHS në Evropë dhe Amerikë

MENU