Grirëse mishi & perimeve 2000W – BORMANN

139.99

Ka sasi

Fuqia: 2000W
Diemsionet: 38×35.5×26 cm
Pesha: 7kg

Kodi: BHA1820 Kategoritë: ,

139.99

Përshkrimi

Fuqia: 2000W
Diemsionet: 38×35.5×26 cm
Pesha: 7kg

Grirëse mishi, shtrydhëse domatesh dhe prerëse perimesh me strehë prej alumini të derdhur dhe tehe inoksi. Ka një disk alumini të shkëputshëm, kokën nr.10 dhe 3 pllaka inox 3.5 dhe 8mm. Përfshin aksesorë sallamesh, Kubbe, shtrydhëse domatesh dhe prerëse perimesh.

MENU