Gradfite 12 copë për dizajne

35.00

Ka sasi

Komplet i gradfiteve GRAPHITE me forma të ndryshme të skajeve të prerjes, të dizajnuara për përpunimin e saktë të drurit me ruterë të shpejtë të zhytjes.

Kodi: 57H210 Kategoritë: , ,

35.00

Përshkrimi

Komplet i gradfiteve GRAPHITE me forma të ndryshme të skajeve të prerjes, të dizajnuara për përpunimin e saktë të drurit me ruterë të shpejtë të zhytjes. Këndet me zierje të imëta të karbidit të sinterizuar dhe ekuilibrim të përsosur lejojnë të fitohet përfundimi i përsosur i sipërfaqeve të përpunuara.

MENU