Graco UltraMAX Airless HH Cordless

1,250.00

S’ka stok

Kapacieti i baterisë: 2ah
Tensioni: 230V
Presioni max: 14 MPa / 138 bar
Diametri: 0.4064mm
Lloji i motorit: Brushless DC
Pesha: 2.4Kg

Kodi: 17P258 Kategoria:

1,250.00

Përshkrimi

Kapacieti i baterisë: 2ah
Tensioni: 230V
Presioni max: 14 MPa / 138 bar
Diametri: 0.4064mm
Lloji i motorit: Brushless DC
Pesha: 2.4Kg

Spërkatni deri në 3.79 litra (1 gallon) me çdo mbushje
E pajtueshme me çdo bateri Lithium DEWALT 18V
Vjen standard me 2 bateri
Dizajn i lehtë dhe 30% kohë më e shpejtë e karikimit (35 minuta)

MENU