Gjenerator më naft 5.5 kW – BORMANN PRO

1,599.00

Ka sasi

Niveli i zërit: 70dB (A)
Fuqia kWatt : 5.5
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 474
Tensioni DC: 12 V
Tensioni AC: 230V
Kapaciteti Lt : 25

Kodi: BGB9500 Kategoritë: ,

1,599.00

Përshkrimi

Niveli i zërit: 70dB (A)
Fuqia kWatt : 5.5
Lloji i motorit : 4-stroke, me një cilindër
Kapaciteti kub cc : 474
Tensioni DC: 12 V
Tensioni AC: 230V
Kapaciteti Lt : 25

Bërë nga materiale të cilësisë së lartë që ofrojnë qëndrueshmëri të madhe dhe performancë afatgjatë.
Të gjitha pjesët e kornizës janë montuar përmes proceseve të saldimit robotik, duke siguruar qëndrueshmëri dhe forcë të lartë.
Rezervuari i pashkatërrueshëm i karburantit! Rezervuari i karburantit është bërë prej çeliku ST14, duke i dhënë atij aftësinë për të përballuar një forcë prej 100 kg peshë pa deformuar.
Ky gjenerator i fuqishëm OHV 474cc është i aftë të fuqizojë në mënyrë të besueshme dhe të pandërprerë një gamë të gjerë pajisjesh dhe veglash e makinerish elektrike.
Gjeneratori ka një startues elektrik dhe një bateri të krijuar posaçërisht për ndezjen e menjëhershme të motori

MENU