Gjenerator më naft 4.5kW – BORMANN PRO

1,150.00

Ka sasi

Niveli i zërit: 82dB (A)
Fuqia kWatt : 4.5
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 420
Tensioni DC: 12 V
Tensioni AC: 230V
Kapaciteti Lt : 12.5

Kodi: BGB9000 Kategoritë: ,

1,150.00

Përshkrimi

Niveli i zërit: 82dB (A)
Fuqia kWatt : 4.5
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 420
Tensioni DC: 12 V
Tensioni AC: 230V
Kapaciteti Lt : 12.5

Rezervuari i pashkatërrueshëm i karburantit! Rezervuari i karburantit është bërë prej çeliku ST14, duke i dhënë atij aftësinë për të përballuar një forcë prej 100 kg peshë pa deformuar.
Ky gjenerator i fuqishëm OHV 420cc është i aftë të fuqizojë në mënyrë të besueshme dhe të pandërprerë një gamë të gjerë pajisjesh dhe veglash e makinerish elektrike.
Gjeneratori ka një startues elektrik dhe një bateri të krijuar posaçërisht për ndezjen e menjëhershme të motorit.
AVR me performancë të lartë! Projektuar posaçërisht për të ruajtur dhe stabilizuar tensionin e daljes së gjeneratorit kur ngarkesa e gjeneratorit ose temperatura e funksionimit ndryshon.

MENU