Gjenerator më benzin 8KW – BORMANN PRO

1,049.00

Ka sasi

Niveli i zërit: 77dB (A)
Fuqia kWatt : 8.0
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 439
Tensioni V : 230
Kapaciteti Lt : 27

Kodi: BGB8500 Kategoritë: ,

1,049.00

Përshkrimi

Niveli i zërit: 77dB (A)
Fuqia kWatt : 8.0
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 439
Tensioni V : 230
Kapaciteti Lt : 27

AVR me performancë të lartë ! Projektuar posaçërisht për të ruajtur dhe stabilizuar tensionin e daljes së gjeneratorit kur ngarkesa e gjeneratorit ose temperatura e funksionimit ndryshon.
BGB 8500 është i pajisur me një spirale bakri të pastër që siguron jetëgjatësi, fuqi të vazhdueshme dhe funksionim ekonomik.
Funksionim miqësor ndaj mjedisit dhe i qetë! Shkarkimet e ulëta të zhurmës dhe shkarkimeve të gjeneratorit plotësojnë standardet e emetimeve Euro 5, në përputhje me rregulloret përkatëse evropiane.
Rrotat e rënda e bëjnë të lehtë transportin edhe në terrene të vështira.

MENU