Gjenerator me benzinë 3000W, 224cc, ΑVR, 75dB

449.00

S’ka stok

Shtesa : Niveli i zërit deri në 75dB (A)
Fuqia kWatt : 3.3
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 224
Tensioni V : 230
Kapaciteti Lt : 15.8

Kodi: BGB3700 Kategoritë: ,

449.00

Përshkrimi

Shtesa : Niveli i zërit deri në 75dB (A)
Fuqia kWatt : 3.3
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 224
Tensioni V : 230
Kapaciteti Lt : 15.8
Përfshin : Rrota, Doreza

AVR me performancë të lartë! Projektuar posaçërisht për të ruajtur dhe stabilizuar tensionin e daljes së gjeneratorit kur ndryshon ngarkesa e gjeneratorit ose temperatura e funksionimit.
BGB 3000 është e pajisur me një spirale bakrit të pastër të siguruar jetë të zgjeruar, efikasitet të vazhdueshëm të energjisë dhe funksionimin ekonomik.
Funksionim miqësor ndaj mjedisit dhe i qetë! Zhurma e ulët dhe shkarkimet e shkarkimeve të gjeneratorit plotësojnë standardet e emetimit Euro 5 në përputhje me rregulloret përkatëse evropiane.
Rrotat e bëjnë të lehtë transportin edhe në tokë të pabarabartë .

MENU