Gjenerator më benzin 1900W – BORMANN PRO

649.00

Ka sasi

Niveli i zërit: 60dB (A)
Fuqia kWatt : 1.9
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 79
Tensioni V : 12
Kapaciteti Lt : 4

Kodi: BGB2000 Kategoritë: ,

649.00

Përshkrimi

Niveli i zërit: 60dB (A)
Fuqia kWatt : 1.9
Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV
Kapaciteti kub cc : 79
Tensioni V : 12
Kapaciteti Lt : 4

E pajisur me një spirale bakri të pastër për jetëgjatësi dhe performancë të vazhdueshme.
Marrjet e shumta të ajrit sigurojnë që motori të funksionojë me efikasitet edhe në kushtet më të vështira.
Funksionim miqësor ndaj mjedisit dhe i qetë. Zhurma dhe shkarkimet e gazrave të pompës plotësojnë standardet e shkarkimeve ( Euro 5).
Gjenerator jashtëzakonisht i lehtë, është 36% më i vogël dhe 17% më i lehtë (vetëm 18,3 kg!), krahasuar me gjeneratorët e të njëjtit lloj.
Mund të funksionojë pa probleme edhe nëse është nën një pjerrësi 25 o.
Mbrojtje e fortë ( IPX 3) nga spërkatja dhe uji që siguron funksionim të sigurt dhe të pandërprerë.
Të gjitha pjesët plastike i janë nënshtruar testeve të kontrollit (test UVA – 30 )i cili vërteton se ato përballojnë më shumë se 500 orë pa humbur pronat e tyre.

MENU