Gidore set me bit 24 copë

17.00

Ka sasi

Gidore me bit set 24 copë GRAPHITE , për punë të thjeshtë dhe praktike.

Kodi: 56H610 Kategoritë: , ,

17.00

Përshkrimi

Gidore me bit set 24 copë GRAPHITE , për punë të thjeshtë dhe praktike. Kuti kompakte. Gidorja lejon elemente të forta dhe të shpejta të vidhosjes dhe pastrimit.

MENU