Gidore NEO

17.50

Ka sasi

Doreza teleskopike e NEO-së e trajtuar me trupin e bërë nga çeliku i kromit vanadium, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122.

Kodi: 08-502 Kategoritë: , , Etiketimet: , ,

17.50

Përshkrimi

Doreza teleskopike e NEO-së e trajtuar me trupin e bërë nga çeliku i kromit vanadium, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. 72 mekanizmi i shtrëngimit të dhëmbëve lejon operacion të saktë dhe është bërë nga çeliku molibden i kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjeteve. Dy materialet ergonomike trajtohen për një komfort më të mirë të punës.

MENU