Gidore çeliku NEO

17.00

Ka sasi

3/8 “NEO me një gjatësi prej 195 mm, me një trup prej çeliku të vanadiumit të kromit, i bërë në përputhje me DIN 3122.

Kodi: 08-505 Kategoritë: , ,

17.00

Përshkrimi

3/8 “NEO me një gjatësi prej 195 mm, me një trup prej çeliku të vanadiumit të kromit, i bërë në përputhje me DIN 3122. mekanizmi i shtrëngimit 48-dhëmbësh është bërë prej çeliku krom-molibden jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke zgjatur jetën e mjetit . Ergonomike, dorezë me dy materiale e cila përmirëson komoditetin e punës. Cilësia e mjetit është konfirmuar nga certifikata e TÜV dhe një garanci e prodhuesit 25 vjeçar. Rrota: 3/8, 195 mm, Trupi çeliku: CrV, Mekanizmi i shtrëngimit: CrMo, 48 dhëmbë.

MENU