Gidore 3/8″ – NEO TOOLS

22.00

Ka sasi

Gidore NEO i berë nga çeliku i vanadiumit të kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122 . Dorezë dy materiale ergonomike për rehati më të mirë në punë.

Kodi: 08-507 Kategoritë: , ,

22.00

Përshkrimi

Gidore NEO nga çeliku i vanadiumit të kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. Mekanizmi prej  72 dhëmbësh lejon një funksionim të saktë dhe është bërë prej çeliku molibden kromi jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit. Dorezë dy materiale ergonomike për rehati më të mirë në punë. Marka NEO përmbush pritjet e profesionistëve.

MENU