Gidore 1/4″ – NEO TOOLS

17.00

Ka sasi

Gidore NEO me trup të bërë nga çeliku vanadium i kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. Mekanizmi i kutisë së dhëmbëve 72 lejon funksionimin e saktë dhe është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit.

Kodi: 08-503 Kategoritë: , ,

17.00

Përshkrimi

Gidore NEO me trup të bërë nga çeliku vanadium i kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. Mekanizmi i kutisë së dhëmbëve 72 lejon funksionimin e saktë dhe është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit. Dy materiale ergonomike merren për rehati më të mirë në punë. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU