Gidore 1/2″ , 255 mm

25.00

Ka sasi

Gidore NEO 255mm ,  me trup të bërë nga çeliku vanadium i kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. Mekanizmi i kutisë së dhëmbëve 72 lejon funksionimin e saktë dhe është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit.

Kodi: 08-520 Kategoritë: , ,

25.00

Përshkrimi

Gidore NEO 255mm ,  me trup të bërë nga çeliku vanadium i kromit, mjet i prodhuar në përputhje me DIN 3122. Mekanizmi i kutisë së dhëmbëve 72 lejon funksionimin e saktë dhe është bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm që përmirëson jetëgjatësinë e mjetit. Dy materiale ergonomike merren për rehati më të mirë në punë. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU