Gërshërë të shkurta për pemë

5.19

Ka sasi

Gërshërë TOPEX të shkurta të prerjes së kopshtit me gjatësi 220 mm dhe diametër të prerjes deri në 12 mm.

Kodi: 15A202 Kategoritë: , Etiketat:

5.19

Përshkrimi

Gërshërë TOPEX të shkurta të prerjes së kopshtit me gjatësi 220 mm dhe diametër të prerjes deri në 12 mm. Tehu 49 mm është i veshur me teflon për jetë të gjatë të mjetit. Bllokuesi i tehut pengon hapjen aksidentale. Doreza plastike ergonomike është e veshur me material anti-slip dhe ofron siguri dhe rehati gjatë punës. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU