Gërshëre për kopsht 7.2V – NAKAYAMA

39.99

Ka sasi

Tensioni: 7.2V
Kapaciteti i bateris: 1500 mAh
Gjatësia e tehut: 13.6 cm

Kodi: EH1100 Kategoritë: ,

39.99

Përshkrimi

Tensioni: 7.2V
Kapaciteti i bateris: 1500 mAh
Gjatësia e tehut: 13.6 cm

Mjet ideal për të arritur prerje me saktësi, lehtësi dhe efikasitet falë teheve të tij të shkëlqyera që ofrojnë prerje të pastra. Ka një bateri L-jon të rikarikueshme dhe një dorezë të dizajnuar në mënyrë ergonomike për përdorim të rehatshëm dhe të sigurt.

MENU