Gërshërë kopshti

8.50

Ka sasi

Përdorimi: Për prerjen e degëve dhe shkurreve
Lloji i gërshërëve: për krasitje
Gjatësia totale e produktit: 210 cm
Gjatësia e tehut: 45 mm
Diametri i prerjes: 12 mm
Lloji i tehut: me kalim

Kodi: 15G202 Kategoritë: ,

8.50

Përshkrimi

Përdorimi: Për prerjen e degëve dhe shkurreve
Lloji i gërshërëve: për krasitje
Gjatësia totale e produktit: 210 cm
Gjatësia e tehut: 45 mm
Diametri i prerjes: 12 mm
Lloji i tehut: me kalim

MENU