fbpx

Gershere kopshti 690 mm – VERTO

19.00

Ka sasi

Prerëse kopshti të VERTO . Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni. Një avantazh shtesë është ingranazhi që zvogëlon forcën e nevojshme për prerje me 30%. Doreza ergonomike me lesh xhami të mbuluar me materiale pa rrëshqitje dhe parakolpë sigurojnë siguri dhe rehati gjatë punës.

Krahaso
Kodi: 15G313 Kategoritë: ,

Prerëse kopshti të VERTO . Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni. Një avantazh shtesë është ingranazhi që zvogëlon forcën e nevojshme për prerje me 30%. Doreza ergonomike me lesh xhami të mbuluar me materiale pa rrëshqitje dhe parakolpë sigurojnë siguri dhe rehati gjatë punës.

Main Menu