Gërshërë kopshti 190 mm – VERTO

10.99

Ka sasi

Përdorimi: për prerjen e degëve dhe shkurreve
Lloji i veglave të kopshtit: gërshërë krasitjeje me një dorë
Gjatësia totale e produktit: 190 mm
Gjatësia e tehut: 50 mm
Diametri i prerjes: 20 mm

Kodi: 15G205 Kategoritë: ,

10.99

Përshkrimi

Përdorimi: për prerjen e degëve dhe shkurreve
Lloji i veglave të kopshtit: gërshërë krasitjeje me një dorë
Gjatësia totale e produktit: 190 mm
Gjatësia e tehut: 50 mm
Diametri i prerjes: 20 mm

MENU