Gërshërë 710 mm – VERTO

23.00

Ka sasi

Gërshërë të mëdha për krasitjes VERTO me një gjatësi prej 710 mm dhe një diametër prerjeje deri në 42 mm. Projektuar për prerje të degëve të holla dhe të trasha. Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni.

Krahaso
Kodi: 15G257 Kategoritë: ,

23.00

Përshkrimi

Gërshërë të mëdha për krasitjes VERTO me një gjatësi prej 710 mm dhe një diametër prerjeje deri në 42 mm. Projektuar për prerje të degëve të holla dhe të trasha. Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni. Një avantazh shtesë është ingranazhi që zvogëlon forcën e nevojshme për prerje me 40% dhe krahët e aluminit që optimizojnë peshën e mjetit. Dorezat në formë ergonomike të mbuluara me materiale jo rrëshqites sigurojnë siguri dhe rehati gjatë përdorimit.

Menu kryesore