fbpx

Gërshërë 670 mm – VERTO

32.00

Ka sasi

Gershërë VERTO me gjatësi prej 670 – 970 mm dhe një diametër prerjeje deri në 45 mm. Projektuar për prerje të degëve të holla dhe të trasha. Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni.

Krahaso
Kodi: 15G259 Kategoritë: ,

32.00

Përshkrimi

Gershërë VERTO me gjatësi prej 670 – 970 mm dhe një diametër prerjeje deri në 45 mm. Projektuar për prerje të degëve të holla dhe të trasha. Teh te veshur me Teflon per mbrojtje nga korrozioni. Një avantazh shtesë është ingranazhi që zvogëlon forcën e nevojshme për prerje me 30% dhe krahët e aluminit që optimizojnë peshën e mjetit. Armët teleskopikë rrisin gamën e punës së mjetit. Doreza ergonomike e mbuluar me material jo rrëshqitës siguron siguri dhe rehati gjatë punës

Menu kryesore