Gërshërë 220 mm – VERTO

5.50

Ka sasi

Gjatësia e përgjithshme: 220 mm
Gjatësia e tehut: 56 mm
Diametri maksimal i prerjes: 15 mm

Kodi: 15G204 Kategoritë: , ,

5.50

Përshkrimi

Lloji: gërshërë kopshti për prerjen e degëve dhe shkurreve
Gjatësia e përgjithshme: 220 mm
Gjatësia e tehut: 56 mm
Diametri maksimal i prerjes: 15 mm

MENU