Fshesë – ZIMA

4.30

Ka sasi

Fshesa PP shtesë dhe fshesa Esmeralda janë të përshtatshme për t’u përdorur në sipërfaqe të lëmuara deri të mesme, të lagura ose të thata.

Kodi: 606237 Kategoritë: ,

4.30

Përshkrimi

Fshesa PP shtesë dhe fshesa Esmeralda janë të përshtatshme për t’u përdorur në sipërfaqe të lëmuara deri të mesme, të lagura ose të thata. Fshesat janë në dispozicion set me një shkopë metalike.

MENU