Fshesë Robotike iRobot Roomba i7+

1,099.00

Ka sasi

Roboti i7 + mëson, harton dhe përshtatet në shtëpinë tuaj duke përdorur teknologjinë Imprint ™ Smart Mapping, duke ju lejuar të kontrolloni se cilat dhoma pastrohen dhe kur. Kudo që të jeni, ju mund të kontrolloni kur, ku dhe si pastron roboti juaj nga Aplikacioni iRobot HOME për një pastrim të personalizuar vërtet.

Kodi: Ri755840 Kategoritë: ,

1,099.00

Përshkrimi

Vakumi Robot Roomba® i7 + me Baza të Pastra Dis Shkarkimi Automatik i Papastërtisë çon lehtësinë në një nivel të ri – zbrazja automatikisht në një qese të mbyllur që mban 30 kosha robotësh, kështu që nuk do të duhet të mendoni për vakumin me javë të tëra njëkohësisht. Sistemi premium i pastrimit me 3 faza përdor furça gome me dy sipërfaqe dhe thithje 10 * për të pastruar sipërfaqe të ndryshme të dyshemesë në të gjithë shtëpinë tuaj.

Roboti i7 + mëson, harton dhe përshtatet në shtëpinë tuaj duke përdorur teknologjinë Imprint ™ Smart Mapping, duke ju lejuar të kontrolloni se cilat dhoma pastrohen dhe kur. Kudo që të jeni, ju mund të kontrolloni kur, ku dhe si pastron roboti juaj nga Aplikacioni iRobot HOME për një pastrim të personalizuar vërtet.

MENU