Fshesë Robotike iROBOT Roomba e6

499.90

S’ka stok

Fshesa iRobot Roomba® e6 përmban një Sistem Premium të Pastrimit me 3 Faza që përdor Furça Gome Dual Multi-Surface, thithje Power-Lifting dhe një filtër me efikasitet të lartë për të ndihmuar në pastrimin e plotë çdo ditë.

Kodi: RE6198 Kategoritë: ,

499.90

Përshkrimi

Fshesa iRobot Roomba® e6 përmban një Sistem Premium të Pastrimit me 3 Faza që përdor Furça Gome Dual Multi-Surface, thithje Power-Lifting dhe një filtër me efikasitet të lartë për të ndihmuar në pastrimin e plotë çdo ditë. Furça Edge-Sweeping përqendrohet në skajet dhe qoshet pasi teknologjia e lundrimit inteligjent dhe Dirt Detect help ndihmojnë robotin të kalojë mobiljet dhe të përqendrohet në zonat që i nevojiten më shumë

MENU