Fshesë Robotike iRobot Roomba 971

549.90

S’ka stok

Roomba® 971 ju jep dysheme të pastra çdo ditë, në një nivel të tërë të shtëpisë tuaj. Përdorni aplikacionin iRobot HOME për të pastruar ose planifikuar nga kudo, në çdo kohë. Roomba® 971 e di saktësisht se ku ka qenë dhe ku duhet të shkojë, duke u karikuar sipas nevojës derisa të bëhet puna. Fuqia e saj e thithjes është deri në 5X superiore (kundrejt 600 Serive), duke kapur papastërti, pluhur, të gjitha llojet e flokëve dhe mbeturinat më të mëdha nga dyshemetë e forta dhe qilimat. Me sensorë të patentuar të zbulimit të papastërtisë, Roomba® 971 punon më shumë aty ku fshihet papastërtia.

Kodi: R97104 Kategoritë: ,

549.90

Përshkrimi

Roomba® 971 ju jep dysheme të pastra çdo ditë, në një nivel të tërë të shtëpisë tuaj. Përdorni aplikacionin iRobot HOME për të pastruar ose planifikuar nga kudo, në çdo kohë. Roomba® 971 e di saktësisht se ku ka qenë dhe ku duhet të shkojë, duke u karikuar sipas nevojës derisa të bëhet puna. Fuqia e saj e thithjes është deri në 5X superiore (kundrejt 600 Serive), duke kapur papastërti, pluhur, të gjitha llojet e flokëve dhe mbeturinat më të mëdha nga dyshemetë e forta dhe qilimat. Me sensorë të patentuar të zbulimit të papastërtisë, Roomba® 971 punon më shumë aty ku fshihet papastërtia.

MENU