Fshesë Robotike iROBOT Roomba 698

349.90

Ka sasi

Roomba® 698 ju jep dysheme të pastra çdo ditë. Përdorni aplikacionin iRobot HOME për të pastruar ose planifikuar nga kudo, në çdo kohë. Roomba® 698 rimbush veten kur mbaron puna. Sistemi i tij i fuqishëm i pastrimit kap papastërtitë, pluhurin, të gjitha llojet e flokëve dhe mbeturinat më të mëdha nga dyshemetë e forta dhe qilimat.

Kodi: R69804 Kategoritë: ,

349.90

Përshkrimi

Roomba® 698 ju jep dysheme të pastra çdo ditë. Përdorni aplikacionin iRobot HOME për të pastruar ose planifikuar nga kudo, në çdo kohë. Roomba® 698 rimbush veten kur mbaron puna. Sistemi i tij i fuqishëm i pastrimit kap papastërtitë, pluhurin, të gjitha llojet e flokëve dhe mbeturinat më të mëdha nga dyshemetë e forta dhe qilimat. Me sensorë të patentuar të zbulimit të papastërtisë, Roomba® 698 punon më shumë aty ku fshihet papastërtia. iRobot është # 1 në shitjet e vakumit robot, dhe marka e vetme kryesore me dy furça me shumë sipërfaqe, njëra për të liruar papastërtitë, dhe tjetra për ta marrë atë

MENU