Fshesë Robotike iRobot Combo

349.00529.00 (-34%)

Ka sasi

Pastrues Robotik – me pastrues, për të sëmurët nga alergjia, për pastrim qilimash, qime kafshësh, antibakterial, ujë dhe pastrim kimik, për të gjitha llojet e dyshemeve, karikim automatik, sensor për zbulimin e shkallëve dhe dhoma të shumta vakumi, vëllimi i enës së pluhurit:

Kodi: R113840 Kategoritë: ,

349.00529.00 (-34%)

Përshkrimi

Pastrues Robotik – me pastrues, për të sëmurët nga alergjia, për pastrim qilimash, qime kafshësh, antibakterial, ujë dhe pastrim kimik, për të gjitha llojet e dyshemeve, karikim automatik, sensor për zbulimin e shkallëve dhe dhoma të shumta vakumi, vëllimi i enës së pluhurit: 0,45l , 2 furça anësore, mund të ngjiten mbi pengesa deri në 1,8 cm, lloji i lundrimit: bazë, motor BLDC, lloji i kontrollit: aplikimi, lloji i pastrimit: furça, programe dhe heqje, lloji i karikimit: 4 orë, lloji i baterisë: Ni-Mh, koha e funksionimit: 90 min, niveli i zhurmës: 64 dB (A), aplikacioni celular, furça anësore, treguesi i plotë i çantës, moduli i heqjes me pëlhurë moping, shtojca e leckës, tekstili i pastrimit, baza e karikimit dhe rezervuari i ujit, ngjyra: gri

MENU