Fshesë Robotike iRobot Braava jet m6

699.00769.00 (-9%)

Ka sasi

Roboti Ultimate Robot
Roboti Braava jet® m6 pastron siç dëshironi. Ju mund t’i tregoni se ku dhe kur të pastroni, dhe Precision Jet Spray ndihmon në trajtimin e rrëmujave ngjitëse dhe yndyrës së kuzhinës.

Moping që përshtatet pa probleme në jetën tuaj
Ideale për dhoma të shumta dhe hapësira më të mëdha. Lundron rreth objekteve dhe poshtë mobiljeve. Pastron dyshemetë e forta duke përfshirë drurë, pllaka dhe gur.

Kodi: Rm6138 Kategoritë: ,

699.00769.00 (-9%)

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Roboti Ultimate Robot
Roboti Braava jet® m6 pastron siç dëshironi. Ju mund t’i tregoni se ku dhe kur të pastroni, dhe Precision Jet Spray ndihmon në trajtimin e rrëmujave ngjitëse dhe yndyrës së kuzhinës.

Moping që përshtatet pa probleme në jetën tuaj
Ideale për dhoma të shumta dhe hapësira më të mëdha. Lundron rreth objekteve dhe poshtë mobiljeve. Pastron dyshemetë e forta duke përfshirë drurë, pllaka dhe gur.

Udhëhequr nga smarts serioze
Me lundrimin vSLAM®, m6 mëson paraqitjen e shtëpisë tuaj dhe ndërton Harta Smart personale, duke i mundësuar asaj pastrimin dhe lundrimin me ekspertizë në rreshta të efektshëm. Dhe nëse po mbaron bateria, ajo karikohet vetë dhe ngrihet atje ku u ndal për të siguruar që puna të përfundojë.

Mops çrregullon në moment
Derdhja e kafesë në dysheme, Gjurmë qeni në baltë, M6 mund të synojë zona specifike brenda dhomave tuaja, si përpara kolltukut ose poshtë një tavoline, për heqje të lehtë pa duar, me një kërkesë të thjeshtë për asistentin tuaj të zërit * ose përmes aplikacionit iRobot Home.
* Punon me Google Home dhe pajisjet e lejuara Alexa Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com ose bashkëpunëtorëve të tij. Google është markë tregtare e Google LLC

Kontroll i plotë i pastrimit tuaj
Me Smart Mapping, roboti juaj e njeh kuzhinën tuaj nga dhoma juaj e ndenjes, kështu që ju mund të vendosni se ku pastron dhe kur. Me Keep Out Zones, roboti juaj di të shmangë zonat e ndjeshme si pjatat e kafshëve shtëpiake ose zonat e lojërave.

MENU