Fshesë Robotike iRobot Braava 390T

349.00

Ka sasi

Zgjedh automatikisht mënyrën e saktë të pastrimit bazuar në llojin e jastëkut braava jet; zgjidhni nga heqja e lagësht, heqja e lagësht dhe pastrimi i thatë; Për aromë të qëndrueshme, shtoni tretësirë për pastrimin e dyshemesë së fortë
Futet në vende të vështira për t’u arritur, duke përfshirë tualetet nën dhe përreth, në qoshe dhe poshtë kabineteve, duke përdorur një model pastrimi sistematik dhe efikas; Lundron nën dhe rreth objekteve dhe mobiljeve

Kodi: Rb390045 Kategoritë: ,

349.00

Përshkrimi

Pastruesi robot superior me sprej avioni me precizion dhe koka pastruese vibruese ndihmon në trajtimin e ndotjes dhe njollave
Futet në vende të vështira për t’u arritur, duke përfshirë tualetet nën dhe përreth, në qoshe dhe poshtë kabineteve, duke përdorur një model pastrimi sistematik dhe efikas; Lundron nën dhe rreth objekteve dhe mobiljeve
Zgjedh automatikisht mënyrën e saktë të pastrimit bazuar në llojin e jastëkut braava jet; zgjidhni nga heqja e lagësht, heqja e lagësht dhe pastrimi i thatë; Për aromë të qëndrueshme, shtoni tretësirë për pastrimin e dyshemesë së fortë
Mopset dhe pastrimet përfunduan dyshemetë e forta, duke përfshirë drurë, pllaka dhe gurë; Ideale për kuzhina dhe banjo
Dizajni i maksimizuar i skajit futet në qoshe dhe përgjatë skajeve; Pastron nën mobilje dhe në vende të tjera të vështira për t’u arritur
Me butonin e lehtë të nxjerrjes së jastëkut, nuk do të prekni asnjëherë grimcë ose grimcë në jastëkun e pastrimit
Krijoni një kufi të padukshëm me mënyrën e ndërtuar në mur virtual për të mbajtur braava jet në dhoma pa derë, të tilla si kuzhina dhe hyrje

MENU