Fshesë më bateri -Smart Technology

199.00

Ka sasi

Fuqia : 400 W
Madhësia e baterisë mAh : 2.0
Dimensionet e produktit cm : 87.5×13.7×26
Tensioni V : 29.6
Madhësia e kovës Lt : 0.8

199.00

Përshkrimi

Fuqia : 400 W
Madhësia e baterisë mAh : 2.0
Dimensionet e produktit cm : 87.5×13.7×26
Tensioni V : 29.6
Madhësia e kovës Lt : 0.8
E ringarkueshme me Split Tube & Technology SMART
Fshesë me korrent me valë, ciklonike, me sensor pluhuri që rregullon volumin e thithjes sipas sasisë së pluhurit që zbulon
3 Cilësimet Auto – Max – Eko thithje përmes funksionit të prekjes (sensori i pluhurit funksionon në pozicionin Auto)
Me një tub të ndarë për të arritur më larg poshtë mobiljeve
Tabani elektrik i dyshemesë me LED
Bateri e ringarkueshme dhe karikues inteligjent që zbulon nivelin dhe rregullon ngarkesën e baterisë në përputhje me rrethanat
Çmontim për ruajtje të lehtë
Zbrazje dhe pastrim i lehtë i koshit
Ndërtim i lehtë dhe nivel i ulët zhurmash
Filtri HERA për një atmosferë të pastër gjatë dhe pas fshirjes
Taban ekstra elektrike për mobilje dhe 3 hundë shtesë

MENU