Fshesë elektrike për hi – ISKRA

33.5047.90 (-30%)

Ka sasi

Tensioni: 220-240V~50Hz
Fuqia: 1000W
Fuqia e thithjes: 17 kPa/170mBar

Kodi: 3830042565277 Kategoritë: ,

33.5047.90 (-30%)

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50Hz
• Fuqia: 1000W
• Fuqia e thithjes: 17 kPa/170mBar
• Kapaciteti i enës: 18L
• Gyp alumini për thithje: 1m
• funksioni i nxjerrjes së ajrit
• E lehtë për të punuar
• Filtri për pastrim
• Dorezë praktike në majën e aparatit
• I përshtatshëm për pastrimin e kaminave, furrave,
skarave dhe oxhaqeve
• Dimensionet e kutisë (në mm):
310 (GJ) x 310 (GJ) x 350 (L)
• Neto pesha: 3,46 kg
• Bruto pesha: 3,96 kg

MENU