Fshesë Robotike iRobot Roomba J7+

1,199.90

Ka sasi

Identifikon pengesat, shmang rreziqet.
Vakumi robot Roomba® j7+ është roboti ynë i parë që prezantoi PrecisionVision Navigation i cili njeh objekte dhe shmang pengesat si mbeturinat e kafshëve shtëpiake.

Zbrazet më vete.
Harrojeni fshirjen për muaj me radhë me Pastrimin Automatik të Pluhurit të Bazës së Pastër që lejon që j7+ të zbrazet deri në 60 ditë.

Kodi: R755840 Kategoritë: ,

1,199.90

Përshkrimi

Identifikon pengesat, shmang rreziqet.
Vakumi robot Roomba® j7+ është roboti ynë i parë që prezantoi PrecisionVision Navigation i cili njeh objekte dhe shmang pengesat si mbeturinat e kafshëve shtëpiake.

Zbrazet më vete.
Harrojeni fshirjen për muaj me radhë me Pastrimin Automatik të Pluhurit të Bazës së Pastër që lejon që j7+ të zbrazet deri në 60 ditë.

Spot pastron rrëmujën në momentin kur ato ndodhin.
Pastrimi i thërrimeve tani është aq i lehtë sa “Roomba, pastroni nën tryezën e kuzhinës”. Një kërkesë e thjeshtë drejtuar ndihmësit tuaj zanor* ose përmes iRobot Home App ju mundëson j7+ të pastrojë rrëmujë për ju, pikërisht kur ato ndodhin – pastroni menjëherë atë vend dhe konsiderojeni të kryer.
*Punon me pajisjet Google Home dhe Alexa

Ofron thithje 10 herë të ngritjes së energjisë.*
Duke pastruar shtëpinë tuaj nga papastërtitë dhe rrëmujët kokëforta, Roomba® j7+ Robot Vacuum tërheq mbeturinat me një Sistem Premium Pastrimi me 3 Faza dhe 10 herë Thithje të Ngritjes së Fuqisë.* Furça Unike me Gome të Dyfishtë me Shumë Sipërfaqe, kundrejt vetëm 1, shmangni flokët e kafshëve ngatërrohen.

Mëson dhe harton shtëpinë tuaj. Pastrohet kur dhe ku të doni.
Harton shtëpinë tuaj për të lundruar në rreshta të rregullt dhe efikas për një pastrim mur në mur. Me navigim të avancuar, j7+ mund të pastrojë rrëmujën ku të doni, kur të doni. Dhe nëse bateria është e ulët, Riparimi dhe Vazhdimi i patentuar Smart do të thotë që roboti të karikohet vetëm për aq kohë sa është e nevojshme para përfundimit të punës.

MENU