Fshesë e fortë më tel – ZIMA

9.5017.00

Fshesë e fortë janë një zgjidhje ideale për pastrimin e përditshëm të sipërfaqeve të vrazhda në gjendje të lagësht dhe të thatë, si oborre, kantiere, rrugë dhe në bujqësi.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

9.5017.00

Pastroje

Përshkrimi

Fshesë e fortë janë një zgjidhje ideale për pastrimin e përditshëm të sipërfaqeve të vrazhda në gjendje të lagësht dhe të thatë, si oborre, kantiere, rrugë dhe në bujqësi. Ato janë bërë nga fibra të qëndrueshme PP (polipropileni) ose një kombinim i fibrave PP dhe telit të çelikut. Trupi është prej druri të fortë ahu dhe një pajisje kompakte metalike, kështu që jetëgjatësia e veshtullit është jashtëzakonisht e gjatë.
Fshesë e fortë janë në dispozicion së bashku me një dorezë druri ahu, 150 cm e gjatë.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet - Fshesë ZIMA

40cm, 50cm, 60cm

MENU