Fshesë e fortë më 40cm – ZIMA

9.90

Ka sasi

Fshesë e fortë janë ideale për pastrimin e përditshëm të sipërfaqeve të përafërta që janë të lagura ose të thata, si oborre, kantiere ndërtimi, rrugë dhe në bujqësi.

Kodi: 650953 Kategoritë: ,

9.90

Përshkrimi

Fshesë e fortë janë ideale për pastrimin e përditshëm të sipërfaqeve të përafërta që janë të lagura ose të thata, si oborre, kantiere ndërtimi, rrugë dhe në bujqësi. Ato janë bërë nga fibra të qëndrueshme PP (polipropileni), ose një kombinim i fibrave PP dhe telit të çelikut. Trupi është prej druri të fortë ahu dhe pajisje metalike të forta, duke i dhënë një jetëgjatësi jashtëzakonisht të gjatë fshesës.

Fshesat për rrugë janë në dispozicion së bashku me një dorezë prej druri ahu, gjatësia 150 cm.

MENU