fbpx

Fryrese Energy +18V Li-on pa bateri

45.00

Ka sasi

Fryrëse për xhethe Energji + GRAPHITE është projektuar për kopsht, garazh dhe përdorim shtëpiak. Mjet mund të përdoret për të fryrë gjethe, gjilpëra dhe bar nga shtigjet, tarracat dhe trotuaret, si dhe për pastrimin antistatik, pastrimin e vakumit dhe makinat e tharjes.

Krahaso
Kodi: 58G031 Kategoritë: ,

Fryrëse për xhethe Energji + GRAPHITE është projektuar për kopsht, garazh dhe përdorim shtëpiak. Mjet mund të përdoret për të fryrë gjethe, gjilpëra dhe bar nga shtigjet, tarracat dhe trotuaret, si dhe për pastrimin antistatik, pastrimin e vakumit dhe makinat e tharjes. Produkti përmban çelësin ergonomik që lejon një operacion me dorë. Lulëzuesi i gjetheve është i lehtë për tu ruajtur dhe mbartur me tub të çmontuar.

Main Menu