Fryrëse elektrike për gjethe – ISKRA

27.5039.00 (-29%)

S’ka stok

• Tensioni: 220V-240V~50Hz
• Fuqia: 3000W
• Rrotullime të lira: 8000-15000 min-1

Kodi: 3830042562283 Kategoritë: , ,

27.5039.00 (-29%)

Përshkrimi

• Tensioni: 220V-240V~50Hz
• Fuqia: 3000W
• Rrotullime të lira: 8000-15000 min-1
• 3 funksione: fryrje, thithje dhe bluarje
• Qark. më i madh i ajrit: 13.2 m3/min
• Shpejt. më e madhe e fryrjes: 270 km/h
• Madhësia e qeses: 35 L
• Raporti i bluarjes: 10:1
• Gjatësia e kabllos: 35 cm
• Shpejtësia që rregullohet
• Dimensionet e kutisë (në mm):
440 (GJ) x 260 (GJ) x 330 (T)
• Neto pesha: 3,1 kg
• Bruto pesha: 3,7 kg

MENU