Foli izoluëse më ngjitës – ZIMA

7.508.00

Një fletë mbrojtëse është e disponueshme në madhësi të ndryshme me shirit ngjitës të integruar dhe është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

7.508.00

Pastroje

Përshkrimi

Folja standarde mbuluese në madhësi të ndryshme është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit. Është prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe ka një trashësi prej 7 mikrometra.

Një fletë mbrojtëse është e disponueshme në madhësi të ndryshme me shirit ngjitës të integruar dhe është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit mund të zgjidhni edhe një mbulesë letre.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet - Foli

140cm x 33m, 210cm x 20m

MENU