Foli izoluëse 2x50m – ZIMA

4.50

Ka sasi

Është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

Kodi: 421088 Kategoritë: ,

4.50

Përshkrimi

Folja standarde mbuluese në madhësi të ndryshme është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera gjatë rinovimit. Është prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe ka një trashësi prej 7 mikrometra.

Është projektuar për të mbrojtur mobiljet dhe objektet e tjera në rinovim.

MENU