Filter Polipropileni 4.5×10 5 Micron Ecosoft

12.90

S’ka stok

Filtri i zëvendësimit të polipropilenit poroz me 5 mikronë Ecosoft 4.5 “x10” ka për qëllim pastrimin e ujit nga grimcat e sedimentit të tilla si ndryshk, rërë, shkallë, llum etj.

Filtri zëvendësues mbron pajisjet sanitare dhe hidraulikun nga dëmtimet.

Kodi: ECOS-CPV45105ECOEXP Kategoritë: ,

12.90

Përshkrimi

Filtri i zëvendësimit të polipropilenit poroz me 5 mikronë Ecosoft 4.5 “x10” ka për qëllim pastrimin e ujit nga grimcat e sedimentit të tilla si ndryshk, rërë, shkallë, llum etj.

Filtri zëvendësues mbron pajisjet sanitare dhe hidraulikun nga dëmtimet.

Filtri zëvendësues përfaqëson një cilindër poroz polipropileni të prodhuar duke përdorur teknikën e shkrirjes.

Shkalla e nevojshme e ngurtësisë arrihet pa aplikimin e bërthamës duke shkrirë fibrat në strukturën e ngurtë.

Filtri zëvendësues zvogëlon përmbajtjen e grimcave të sedimentit, dhe uji i pastër i furnizohet konsumatorit.

Filtri duhet të zëvendësohet  të paktën çdo 6 muaj.

MENU