Filter për lavatrice+pjatalarese Ecosoft

15.90

S’ka stok

Filtri Scalex:
Kursen deri në 30% të konsumit të energjisë;
Kursen deri në 40% të pluhurit dhe larësve;
Rrit efikasitetin dhe zgjat jetën e shërbimit të makinave larëse dhe larësve të enëve.

Kodi: ECOS-FOSE100ECOEXP Kategoritë: ,

15.90

Përshkrimi

Filtri Scalex:
Kursen deri në 30% të konsumit të energjisë;
Kursen deri në 40% të pluhurit dhe larësve;
Rrit efikasitetin dhe zgjat jetën e shërbimit të makinave larëse dhe larësve të enëve.

Media e filmit Scalex lëshon vëllim specifik të substancave të mjaftueshme.

E rëndësishme të dini se filtri nuk zbut ujin, por ka një ndikim në kripërat e ngurtësisë dhe mbron elementët e ngrohjes të makinave larëse dhe lavastoviljeve.

Filteri në mënyrë gjithëpërfshirëse zgjidh problemin e ngurtësisë , ndalon rritjen e kristaleve të shkallës – përbërësi special i mediave nuk lejon që kristalet të formohen në grilë kristalesh dhe të depozitohen në sipërfaqen e elementeve të ngrohjes , shkatërron kristalet duke i thyer ato në pjesë më të vogla , pengon lidhjet e kristaleve duke i mbuluar ato dhe kështu duke parandaluar ngjitjen në njëra-tjetrën
Në kontrast me filtrat polifosfat, ky filtër nuk përmban fosfate ose polifosfate, kështu që është i padëmshëm si për shëndetin dhe mjedisin e njeriut.

1 zëvendësim të filtrit për 400 larje.

MENU