Filter për fshesë iRobot filter seria 900

25.00

Ka sasi

Filtri me efikasitet të lartë i serive Roomba® 800 dhe 900 AeroForce® kap 99% të alergjenëve, polenit dhe grimcave më të vogla se 10 mikronë.

Kodi: R4415864 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

Filtri me efikasitet të lartë i serive Roomba® 800 dhe 900 AeroForce® kap 99% të alergjenëve, polenit dhe grimcave më të vogla se 10 mikronë. I pajtueshëm vetëm me robotët e serive Roomba 800 dhe 900

MENU