Filter për Boiler Ecosoft

29.00

S’ka stok

Deri në 30% të konsumit të energjisë me 100% efikasitet të energjisë së elementit të ngrohjes , funksionimi i qëndrueshëm dhe jeta e gjatë e shërbimit të bojlerit

Në dallim me filtrat polifosfat, ky filtër nuk përmban fosfate ose polifosfate, kështu që është i padëmshëm si për shëndetin e njeriut ashtu edhe për mjedisin.

Kodi: ECOS-FOSE200ECOEXP Kategoritë: ,

29.00

Përshkrimi

Specifikat:
Deri në 30% të konsumit të energjisë me 100% efikasitet të energjisë së elementit të ngrohjes;
funksionimi i qëndrueshëm dhe jeta e gjatë e shërbimit të bojlerit

Në dallim me filtrat polifosfat, ky filtër nuk përmban fosfate ose polifosfate, kështu që është i padëmshëm si për shëndetin e njeriut ashtu edhe për mjedisin.

Filteri zgjidh gjithëpërfshirëse problemin e ngurtësisëndalon rritjen e kristaleve të shkallës – përbërësi special i mediave nuk lejon që kristalet të formohen në një rrjetë kristalesh dhe të depozitohen në sipërfaqen e elementeve të ngrohjes , shkatërron kristalet duke i thyer ato në pjesë më të vogla , i pengon lidhjet e kristaleve duke i mbuluar ato dhe kështu duke i penguar ata të ngjiten me njëri-tjetrin.
Rrjeta prej najloni zvogëlon përmbajtjen e sedimenteve më të mëdha se 100 mikron përfshirë rërën, llumin dhe ndryshkun.                                                                                                          Rekomandohet zëvendësimi i filterit 1 herë për 6 muaj

MENU