Filter me mineralizim per sistemin RO Ecosoft

12.90

S’ka stok

Filtri i mineralizimit të Ecosoft korrigjon përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë e tij organoleptike.

Kodi: ECOS-PD2010ECO Kategoritë: ,

12.90

Përshkrimi

Filtri i mineralizimit të Ecosoft korrigjon përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë e tij organoleptike.

Zakonisht instalohet si faza e 6-të e filtrave të osmozës së kundërt.
Përmban përzierjen e kalcitit dhe karbonit të arrës së kokosit të aktivizuar.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 6 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar.

MENU