Filter magnetik për Kalda me ventilla 1×1/4″ – RBM

139.99

Ka sasi

Trupi i mbajtëses së fishekut në polimer plastik
Diverter bronzi i nikeluar
Fisheku i filtrit inox AISI 304
Guarnicione hidraulike në EPDM PEROX
FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore.
Presioni maksimal i funksionimit 4 Bar
Temperatura e punës 0 ÷ +90 ° C

Kodi: 23440750 Kategoritë: ,

139.99

Përshkrimi

Trupi i mbajtëses së fishekut në polimer plastik
Diverter bronzi i nikeluar
Fisheku i filtrit inox AISI 304
Guarnicione hidraulike në EPDM PEROX
FF UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore.
Presioni maksimal i funksionimit 4 Bar
Temperatura e punës 0 ÷ +90 ° C
Magnet neodymium B = 11000 gauss
Eliminoni të gjitha papastërtitë
Vetëpastruese
Karakteristikat e shkëlqyera hidraulike
Montimi në tuba vertikal, horizontal dhe diagonal
Zgjat jetën e bojlerit
Lufton korrozionin
Ajo garanton efikasitetin e sistemit
Dozimi i lehtë i lëngjeve të trajtimit me doza 0,5

MENU