Filter Magnetik 3/4 MG1 – RBM

69.99

Ka sasi

MG1 RBM është një filtër shumë efikas i rrjedhës magnetike.
Ky filtër është i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur
Heqja e pothuajse 100% e suspensionit të oksidit të hekurit.

Kodi: 30700500 Kategoritë: ,

69.99

Përshkrimi

MG1 RBM është një filtër shumë efikas i rrjedhës magnetike.
Ky filtër është i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u pastruar dhe mirëmbajtur
Mbron të gjitha instalimet e ngrohjes qendrore përmes
Heqja e pothuajse 100% e suspensionit të oksidit të hekurit.
Rekomandohet veçanërisht për sistemet me pompë qarkullimi elektronik.

MENU