Filter Karboni Gac 4.5×10 Ecosoft

29.90

S’ka stok

Brenda filtrit zëvendësues gjendet karboni i aktivizuar i grimcuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit.
Filtri i zëvendësimit të karbonit të grumbulluar me kokrrizë të aktivizuar Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe aromën e ujit.

Kodi: ECOS-CHV4510ECOEXP Kategoritë: ,

29.90

Përshkrimi

Brenda filtrit zëvendësues gjendet karboni i aktivizuar i grimcuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit.
Filtri i zëvendësimit të karbonit të grumbulluar me kokrrizë të aktivizuar Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda dhe jo-ngjyra, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe aromën e ujit.

Fishekë me karbon të grimcuar të aktivizuar Ecosoft 4.5 “x10” rrit burimin për uljen e klorit – 30 000 litra.

Mund të zëvendësojë filtrat e madhësisë standarde prej 4,5 “x10” të prodhuar nga prodhuesit e tjerë.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet çdo 3-6 muaj pa marrë parasysh vëllimin e ujit të konsumuar.

MENU